IT panik

Blog om computer problemer, ideer, løsninger og billig SEO

Cyanogenmod 9 til LG optimus X2 P990

Cyanogenmod, hvad pokker er det? Cyanogenmod er en af de mest udbredte android distrobutioner til Android telefoner. Jeg har selv brugt Cyanogenmod 7 til min Optimus X2 P990 i ca 1½ måned nu og jeg har været ganske tilfreds med det. Telefonen er meget hurtigere, end den originale android der kommer med telefonen. Alt virker hurtigere, dog er kameraet det eneste der stadig virker langsomt. Derfor ser jeg også frem til at Cyanogenmod udkommer med CM9 der er baseret på ICS.

Ifølge rygterne skulle CM9 understøtte Hardware acceleration. Det vil sige at styresystemet nu er skrevet til at kunne udnytte de to kerner i Optimus’en fuldt ud. Som du også har kunne se på min tidligere anmeldelse af telefonen, var jeg også sikker på at det var det der gjorde den langsom med android 2.2. Det skal dog siges at Cyanogenmod 7 er baseret på Android version 2.3.7 og der har de virkeligt tweaket alt ud af systemet de kunne.

For at kunne bruge Cyanogenmod, kræver det at du rooter din telefon. Dette kan gøres rimeligt simpelt, dog skal jeg skynde mig og sige at det bryder din garanti på telefonen. Hvis du vil vide hvordan du rooter din LG Optimus X2 P990 kan du Feks. kigge HER.

Cyanogenmod har også et offentligt dokument der viser deres fremskridt med at porte ICS til Optimus’en. Det kan du ser HER.

I Skrivende stund ser udviklingen sådan ud:

CM9 LG optimus X2 P990 progress

 

Skrevet af Kim Andersen – IT Panik

Comments are closed.