IT panik

Blog om computer problemer, ideer, løsninger og billig SEO

HTC Desire Z 2.3.3 opdatering

| 0 comments

Så kom den endeligt. Den længe ventede opdatering fra HTC, til alle Desire telefoner. Jeg har nu igennem de sidste to døgn kørt med den og har nu lidt tilbagemelding omkring den.

Den nye 2.3.3 opdatering

Jeg ved godt at det efterhånden er ved at være standart, men det er nu dejligt, når man kan opdatere sin telefon, uden brug af pc. Noget som Appel feks. først er kommet på sporet af. Nå, men lad os komme til sagen.

Det første jeg lod mærke til var, at min HTC Desire Z, ikke har fået den nye HTC Sense. Det viser sig at hardwaren ikke er kraftig nok. Men betyder det så også at telefonen er blevet tungere og mere sløv? Absolut ikke. Tvært om, er den blevet en hel del hurtigere. Det hvor de ses tydeligst, er ved internet browsning og når du går ind og kigger på dine installerede programmer. Efterhånden synes jeg at man kan bruge dette som målestok, lige som man har kunne på Windows maskiner. Jo hurtigere kontrolpanelet kan åbnes, jo hurtigere pc.

Der er kommet en ny funktion til HTC’s browser, som nu gør det muligt at downloade alle video streams, som du normalt bare ville have streamet (Set direkte på telefonen). Det kan feks. være videoer fra ekstrabladet.dk.

Underretnings fanen, har endeligt fået den ekstra funktion som jeg har ventet på. Muligheden for at kun tænde og slukke for sine trådløse tilslutnings muligheder. Så sidder du måske og tænker:”jamen, du  kunne da bare have installeret en widget til det..” og jo, det har jeg da også gjort. Men ikke desto mindre er det dejligt, at kunne få noget mere plads på hjem skærmene, nu hvor disse genveje er kommet til.

Pros and cons

Jeg vil sige at der næsten kun er positive ting, at sige om den nye opdatering. Dog er der en ting der har irriteret mig en del. Fra tid til anden, har telefonen den med at genstarte HTC sense. Om det blot er på min telefon, er jeg ikke klar over. Men hvis ikke det kun er på min, håber jeg at HTC vil få løst denne del, med endnu en update.

Skrevet af Kim Andersen, ITpanik.dk

Skriv et svar