IT panik

Blog om computer problemer, ideer, løsninger og billig SEO

Asus eee slate EP121

| 0 comments

Nu er der efterhånden kommet mange tablets modeller ud, siden af Ipaden udkom. De tablets der end til videre er udkommet har dog hovedsageligt været udstyret med Android i flere versioner. Den sidste nye Android version 3.0 (også kaldet honeycomb) er netop blevet fremvist på CES messen. Det nye styresystem fra Google Android, ser lovende ud og er nu fuldt optimeret til 7 og 10 tommer skærme, som er standart lige nu,, inden for tablet og slate pc’er. Fordellen ved android, er som bekendt, at styresystemet er opensource således at man selv kan programmere i systemet uden at skulle være bundet på hænder og fødder, lige som det er ved Apple.

Men det spændende kommer for undertegnet i modellem Asus eee slate EP121. Endeligt kommer der en slate med Windows 7, som ser lovende ud, i den rette størrelse og med nogle lækre specs. Rygterne vilvide at den vil komme med en I5 processor op til 4 Gb ram, og en SSD disk på 64 Gb. Prisen vil være på omkring 999$ eller Ca. 5500 kr.

It panik

Desværre udkommer den først omkring maj månede, så alle os nørder må hænge lidt på endu og hvem ved. Måske kommer der andre på banen der kan levere en bedre maskine inden den udkommer. Men med en Intel Core I5 processor, er der så noget at komme efter? Umiddelbart ikke.

Skrevet af Kim Andersen, ITpanik.dk

Skriv et svar