IT panik

Blog om computer problemer, ideer, løsninger og billig SEO

Test og anmeldelse af LG P990 Optimus 2x

Så er det endeligt blevet muligt at anmelde LG optimus 2x.

LG optimus 2x fra itpanik

Førstehånds indtryk

Det første man ligger mærke til, ved den nye LG Optimus 2x er nok dens størrelse. Den virker i første omgang meget stor, men efter kort tids brug forstår man hvorfor det er sådan. Det generelt store problem, som feks. med X10 mini’en er at skærmene bliver for små. Det bliver bøvlet at se hvad man laver og skærmen bliver fyldt med alt for meget information.

Det store spørgsmål er: Når nu LG optimus 2x har en dualcore Nvidia Tegra2 processor, er den så også dobbelt så hurtig? Det er ikke helt let at svare på. På visse områder, feks. skift imellem de forskellige startskærme, virker den faktisk en smule sløv. Dette kan måske skyldes at froyo ikke er optimeret 100% til at køre med dualcore processorer. På den anden side installere og afv ikler den programmer super hurtigt. Går du ind og skal administrere programmer påden, er der ingen vente tid. Det hele kommer med det samme.

HD afspilningen fra LG optimus 2x er også ganske overbevisende. Det hele står flot i billeder og lyden er klar og fin. Man skal dog være opmærksom på at det dræner batteriet meget hurtigt og efter ca. 3 ½ time er batteriet brugt. Så husk laderen når der skal ses film.

Konklusion

LG p990 Optimus 2x kan varmt anbefales. Hastigheden er en lækker overraskelse og designet er helt i top. Det får 4 ud af 5 stjerner herfra.

 

Skrevet af Kim Andersen, ITpanik.dk

 

 

Comments are closed.